This love is strange love
Agency 5
Anketa
Nasa ljubav je:
Shoutbox
19.5.2018. 6:50 :: Obat Sipilis
JUAL OBAT  Herbal De Nature
19.5.2018. 6:50 :: Obat kutil kelamin
JUAL OBAT Herbal Paling Murah Paling Bagus
19.5.2018. 6:50 :: Gejala Ambeien
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 6:50 :: Obat ambeien yang ampuh dan herbal
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 6:50 :: Obat Kanker Payudara
JUAL OBAT HERBAL DENATURE PALING AMPUH 
19.5.2018. 8:34 :: Obat Sipilis
JUAL OBAT  Herbal De Nature
19.5.2018. 8:34 :: Obat sipilis ampuh
JUAL OBAT Herbal Paling Murah Paling Bagus
19.5.2018. 8:34 :: Gejala Ambeien
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 8:34 :: Obat ambeien yang ampuh dan herbal
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 8:34 :: Obat Kanker Payudara
JUAL OBAT HERBAL DENATURE PALING AMPUH 
19.5.2018. 8:35 :: Obat Sipilis
JUAL OBAT  Herbal De Nature
19.5.2018. 8:35 :: Obat kutil kelamin
JUAL OBAT Herbal Paling Murah Paling Bagus
19.5.2018. 8:35 :: Gejala Ambeien
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 8:35 :: Obat ambeien yang ampuh dan herbal
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 8:35 :: Obat Kanker Payudara
JUAL OBAT HERBAL DENATURE PALING AMPUH 
19.5.2018. 10:05 :: Obat Sipilis
JUAL OBAT  Herbal De Nature
19.5.2018. 10:05 :: Obat sipilis ampuh
JUAL OBAT Herbal Paling Murah Paling Bagus
19.5.2018. 10:05 :: Gejala Ambeien
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 10:05 :: Obat ambeien yang ampuh dan herbal
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 10:05 :: Obat Kanker Payudara
JUAL OBAT HERBAL DENATURE PALING AMPUH 
19.5.2018. 21:35 :: Obat Sipilis
JUAL OBAT  Herbal De Nature
19.5.2018. 21:35 :: Obat sipilis ampuh
JUAL OBAT Herbal Paling Murah Paling Bagus
19.5.2018. 21:35 :: Gejala Ambeien
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 21:35 :: Obat ambeien yang ampuh dan herbal
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 21:35 :: Obat Kanker Payudara
JUAL OBAT HERBAL DENATURE PALING AMPUH 
19.5.2018. 21:36 :: Obat Sipilis
JUAL OBAT  Herbal De Nature
19.5.2018. 21:36 :: Obat kutil kelamin
JUAL OBAT Herbal Paling Murah Paling Bagus
19.5.2018. 21:36 :: Gejala Ambeien
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 21:36 :: Obat ambeien yang ampuh dan herbal
JUAL OBAT DE Nature Indonesia
19.5.2018. 21:37 :: Obat Kanker Payudara
JUAL OBAT HERBAL DENATURE PALING AMPUH 
RSS Moj RSS
Secret
Nema zapisa.
Blog
utorak, svibanj 29, 2007
Vratili smo se u stožer i poceli traziti planove kako dalje. Nikky je sada moja partnerica, bila je vise godina u specijalnoj polciji Srbije tako da zna i ima gomilu iskustva.
Nas prvi zadatak je da preotmemo nasim starim "prijateljima" velike resurse na istoku Irana koji trenutno drze pod kontrolom. Problem je sto Lea zna kako ja razmisljam i sigurno ce to poksuati osujetiti, zato moram imati zamjenski plan i u isto vrijeme udariti na njihva postrojenja uu Kongu.
Ja cu predvoditi grupu koja ce udariti po Iranu a Nikky u Kongo, ovo je jedna od vitalnih akcija za nasu opstojnost jer trenutno smo limitrani resursima i moramo nabaviti nova da bi se mogli stabilizirati.
agency5 @ 22:48 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 8, 2007
Nasao sam vecinu agenata, svi su pristali da se vrate u akciju i da krenemo dalje.
Dio je vec otisao u nase novo skroviste, tj. stozer, a dio dolazi uskoro. Ja jos moram otici do Beograda po posljednju agenticu. Nikky je jedna od najboljih agentica, mlada i perspektivna. Pripadnica je srpske specijalne policje, ali cesto je suradjjivala sa odjalom.
Mislim da ce pristati da suradjuje jer je oduvijek htjela aktivnije sudjelovati, ali nikada nije imala prilike. Ovoga putqa mislim da ce imati motivaciju. Cim se vratimo, imati cemo puno posla oko uredjenja stozera, ograznizacije i prvih akcija koje ne mogu cekati.
agency5 @ 22:42 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 7, 2007
Odlucio sam da moram se boriti dalje, da moj cilj mora i dalje biti bitka za boljitak covjecanstava, za mir, sigurnost, prosperitet... moram staviti emocije po strani, i krenuti dalje.
Cilj mi je ponovo preuzeti "26.July", a kanije i sam "odjel 5", ali to necu moci sam. Imam jos dosta veza, i pokusati cu naci nove agente, nove ljude... po drugi puta ispocetka, samo ovoga puta bez Lee.
Prvo cu krenuti put Grcke po dva agneta, pa zatim u Turksu, Norvesku, Kazakhstan, Njemacku i na kraju Beograd po agenticu.
Sjediste vec imamo, cak niti Lea nezna za njega, oformljeno je kao zamjena u slucaju da "26.July" padne.
U njemu cemo krenuti s nasim planovima, s planom povratka. vjerujem da ce svi ovi agneti pristati. Iako ce nas biti puno manje, imamo jos neke veze koje ce nam pomoci u slucaju da bude prijeko potrebno.
ali nije vazno koliko nas je, vazno je da su to sve provjerni agenti, i da ce biti spremni da ucine sve da bi se borili za pravdu, slobodu i mir.
Jedino me muci moralna dvojba dali angazirati pripadnike "Skorpiona" vojne formacije tijekom rata u BiH, koja je bila optuzena za mnoge ratne zlocine....
agency5 @ 21:36 |Komentiraj | Komentari: 0
Tako je bilo zadnjih mjeseci, sada sam ostao potpuno sam, po drugi puta maknut, prvi puta iz Odjela 5, a sada i iz 26.July, samo ovoga puta nemam Leu uz sebe, ovoga puta sam sam.... Sada protiv sebe imam i Odjel 5 i 26.July.
Jos nemam neke motivacije za borbom, jako me ono sve dotuklo, iako sam treniran godinama da ne pokazujem osjecaje a kamoli da oni uticu na mene, ali ovoga puta jesu i to jako.
Trudim se ostati priseban jer znam da ce uskoro krenuti potraga znamnom. Otici cu na par dana u jedno skroviste, razmisliti o svemu, kako dalje, sto dalje i dali ima uopce smisla ovo sve...
agency5 @ 14:55 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Lea se javila nakon 2 tjedna. Rekla je da se sastanemo u jednom restoranu u centru Beograda.odlucio sam da idem sam, nisam htio nikakvu pratnju, isao sam sam da se nadjem s njome.
Nasli smo se u Knez Mihajlovoj, nije dizala previse pogled i stalno je imala sunacane naocale, pricala je kako me puno voli i da ovo sve nije moralo tako ispasti.
Jako je bila cudna, brzo sam shvatio i zasto.
Ubrzo su uletili agenti, i zarobili me, Lea je sve samo gledala. Svi smo otisli u stozer, predvodjetni Leom. Kada smo usli, nasi agenti nisu mjeli djelovati jer su me imali zarobljenog. Cijeli stozer je ubrzo bio pod njihovom kontrolom. Poceli su przimati sve u svoje ruke, sve nase agnete su vodili na ispitivanje, a mnogi su odmah bili eliminirani, samo oni koji su pristali biti vrbovani prezivjeli su.
Kada je dosao red na mene, pojavio se glavni. Bio je to Lein pravi otac, ona i Lea su stajali jedno pokraj drugoga.... znao sam da mi se blizi kraj. poceli su me ispitivati, trazeci sve da im kazem. Znali su da necu nista odati pa su me odlucili eliminirati. Zanimalo me barem cemu sve to... Lein otac je rekao da je njegova zelja oduvijek bila da Lea preuzme odjel i da ude glavna.... rekao je da sva ljubavna veza samnom, da je sve to bila samo laz.
Odveli su me u sobu prije likvidacije. Usla je Lea, i samo smo sutili i gledali se... pitao sam je dali je istina da je samo lagala i da nikada nista nije osjecala za mene.... rekla je da e samo glumila i da joj se sve to gadilo, da nikada je nisam zanimao, i da nista ne osjeca za mene i nikada nebi mogla, da je sve radila samo da me iskoristi...
To me potpuno srusilo, samo sam cekao da dodju po mene. Dosla su 4 agenta i odvela me van stozera u jednu sumu, cekao sam na likvidaciju. Odjednom culo se nekoliko pucnjeva i agenti su svi pali, nikoga nije bilo kraj mene vise. Pojavila se Lea iza mene i pdodigla me, odvela me do ruba sume, dale mi pistolj, poljubila me i rekla "loviti ce te, brini se za sebe i jednom, jednom se mozda opet vidimo".... to je bilo zadnjo da sam je vidio.
agency5 @ 02:21 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, siječanj 6, 2007
Te noci doslo je do teskoga stanja. Negdje oko 2 ujutro oglasio se alarm, ali nikoga nije bilo izvana, nitko nije upao. nismo znali sto se desava. Svi su bili na oprezu ali nikoga nije bilo.... tada je izasla Lea, sama je krenula van i nikoga nije stedjela... relano nitko je nije niti mogao zaustaviti, bila je najbolja od najboljih, nema tog agenta koji bi joj stao na kraj...
Nisam znao zasto to radi, cekao sam je kod izlaza, znao sam da tu mora proci, da ce doci svakoga trena... kada sam je vidio, taj pogled nije bio onaj koji me inace gleda, ovo je bio neki drugi pogled... znali smo oboje sto sljedi, znali smo da ili cemo se pobiti ili ce ona izaci.... htio sam je zadrzati ali jednostavno nisam mogao, po prvi puta sam popustio i stao am sa strane pustivsi je da izadje....
Naredio sam svim jednicama da je ne traze i da ne idu za njome, morala je ona sama ijesiti sto god ima za rijesiti, nisam mogao uticati na nju....
Znao sam da ce se ona javiti kada bude vrijeme, ali ovo je morala obaviti sama. Lea je otisla i u meni je ostala praznina, preuzeo sam sve operacije sam, ali to vise nije bilo to... cekao sam da napravi prvi kontakt...
agency5 @ 01:07 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, siječanj 5, 2007
Porazgovarali smo istu vecer, nisam mogao cekati. rekao sam joj sve sto sam saznao, sve sto znam o njenoj proslosti... samo je sutila, nije znala sto kaze... rekla je da ona nezna nista o tome, da se ona sjeca da je uhicena radi pokusaja ubojstva i da je prebacena nakon toga u odjel 5, koji joj je dao izbor izmedju smrti i pridruzivanja, i da nikada nije saznala razlog tome.
Po pogledu u ocima morao sam joj vjerovati, stvarno nije nista znala. pristala je da naprtavimo regresivnu psihoterapiju i pokusamo potaknuti neka sjecanja.
nije zeljela cekati pa je nas psihoterapeut odmah pzapoceo proces. Tad se dogodilo nesto, pala je u neki trans i pocela pricati neke nepoveznae stvari, o zivotu u Beogradu, o regrutaciji, o raznim obukama.... cesto je pominjala neki crni podrum... ali sve je bilo toliko nepoveznao da je bilo tesko doci. Sto smo vise isli prema sredistu, sve ju je jace boljelo i morali smo prekinuti tretman.
Lea je legla odmah, ali te noci, dogodilo se nesto....
agency5 @ 18:18 |Komentiraj | Komentari: 0
Nakon zavrestka akcija, i smirinja stanja, konacno sam otisao put zagreba da se nadjem sa covjekom koji je navodno poznavao Leu prije.
Ono sto sam od njega saznao sokiralo me vise nego ista. U dobi od samo 6 godina, u njenu kucu upali su navodno lopovi. Doma su bile samo Lea i sestra.
Lea je te noci oteta iz doma. to je ono sto sestra nije mogla reci. Iz policijskh arhiva koje mi je dao vidi se da je trazenje trajalo mjesecima, ali nikada nije pronadjena... niti jedan trag.
Kako su tvrdili u nasoj agenciji lea je dovedena sa 15 godina nakon sto je bila zatvorna radi pokusaja ubojstva, ali cini se da je i to bila laz.
covjek mi je pojasnio da nema previse tragova o tome kako je Lea provela tih 9 godina i gdje je bila. Odlucio sam da moram s njome porazgovarati o tome, iako neznam niti sam kako da joj pristupim, ali morati cu. Ali prvo sam u Zagrebu morao ispitati jos neke tragove... ovo je bilo nasljepo, ali jedini trag je bio jedan ostrjeli tajni agent... nisam imao sto cekati i krenuo sam se sastati s njime.
Smjesten je u sanitorijumu jankomir i nije odavao nikakve znake da me moze razumjeti, pokusavao sam satima, ali nista... tada kada sam vec odlazio zagledao se u moj privjesak koji mi je ona poklonila... po prvi puta poceo je pricati... kao da ga je to potaklo... rekao je da se sjeca tog privjeska, da joj je to dao kada je imala 10 godina.
Rekao mi je da je on bio zaduzen za Leu od njene 6 godine pa dok njen pravi otac nije odlucio da je vrijeme da krene dalje....
pokusao sam saznati kakav pravi otac, ali opet se povukao u sebe i tu je bio kraj... jedini koji zna odgovore je Lea
agency5 @ 17:02 |Komentiraj | Komentari: 0
Proslo je nekoliko mjeseci od zadnjih izvjestaja. dosta toga se izdogadjalo, trebati ce neko vrijeme da se sve pojasni.
Uglavnom, zadnji izvjestaj je bio da smo se spremali razbiti odmetnike. apravili smo takav desant da smo ih utisali u roku nekoliko minuta. Nisu niti ocekivali da cemo krenuti dokrajciti.
Nesto prije zore okruzili smo njihovo posljednje poriste, kako su vec bili naceti gubicima, nisu imali adekvatnu obranu. Oko 5 ujutro krenuli smo u opci udar, slomili smo njihove redove u roku par minuta, i probili se u unutrasnjost. Nakon takvog iznenadnog udara, vecina se predala ili je pristala preci na nasu stranu. Njihovi lideri, pokusali su pobjeci ali sve prolaze smo zatovirili i Demia i Maks su uhiceni i odmah su odvedeni u centralni stozer na "ispitivanje".
mogli smo konacno odahnuti sto se tice odmatnika i njihovih obmana. Ponovo smo bili mirni jer smo sve uhode rijesili.... ili smo bar mislili da smo rijesili. tek tada su poceli burni mjeseci, sve ono sto sam mislio o glavnoj agentici cini se da je bila suprotnost... sve je pocelo izlaziti na vidjelo.
agency5 @ 14:13 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, srpanj 22, 2006
Prije nego opisem nas udar na odmetnike, duzan sam vam dati video sa koncerta Bryana Adamsa u Walesu prosli mjesec.
Ovo je nasa pjesma, cuje se Lea kako piva sa strane.
agency5 @ 20:25 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
srijeda, srpanj 19, 2006
Drugu vecer krenulo je jos zescve, udarili su sa jos brojnijim snagama i iz svih smjerova.
Uz pomoc saveznika uspjesno smo branili nase polozaje, ali sto je vise islo, morlai smo se privremeno povuci na pricuvne polozaje. Nisu uzmicali, ali tada smo odlucili da moramo izvesti kontra udar. Ne mozemo se ovdje braniti jer od toga nema nista. Krenuli smo u kontru, iako brojcano mnogo slabiji, udarili smo po njima i natjerali ih u bijeg.
Nakon zestokih sukoba natjerali smo ih na povlacenje i vratilio smo sve izgubljene polozaje.
Nismo znali kako dalje, ali odluceno je da drugi dan krecemo u napad na njih, da ih razbijemo onako obezglavljene, da im zadmo udarac od koga se nece oporaviti.....
agency5 @ 23:29 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Krenuo je napad oko ponoci, udaricli su svim sredstivma. Pokusali su probiti nase nebranjene djelove ali sve smo uspjesno odbili.
Nisu se tu predavali nego su i dalje pokusavali da nas razbiju. Svi njihovi pokusaju razbijeni su u samome pocetku.
Cijele noci se nastavio sukob uz goleme gubitke na njihovoj strani, dok na nasoj nije bilo vecih gubitaka.
Pokusali su upotrjebiti najteze oruzje ali niti to im nije pomoglo, jer smo za sve imali odgovor, i uspjesno ih neutralizirali.
Pred jutro su se povukli, ali znali smo da je to tek pocetak i da ce drugu vecer udariti jos zesce....
agency5 @ 23:24 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Nije bilo cekanja, morali smo joj reci sto znamo. Odmah se povukla i pocela nas napadati kao da smo mi krivi za sve. Nismo popustali, nego smo joj rekli sve sto je ide, nismo mogli dopustiti da nas napada.
Povukla se i svi njeni su je sljedili. Ostali smo sami, pripremajuci se za neizbjezan sukob. Znaju sve o nama, mi znamo sve o njima, borba ce biti krvava do samoga kraja.
Znali smo da ne smijemo se predati iako inferjorniji u ljudstvu, imali smo ono nesto, imali smo osjecaj da se borimo za pravdu, za istinu, za mir.
Za sve ono sto se oni ne bore. Imali smo veliki motiv da pobjedimo. Pripreme su bile brze i uspjesne. Ocekivali smo skori napad na svim poljima, ali bili smo spremni. Nikada nece njihova noga krociti na nase podrucje vise.
Necemo dopustiti nista. ako treba idemo do kraja, svi zajedno.
Jedna pjesma se vrtila u iscekivanju udara.

We're leaving together
But still it's farewell
And maybe we'll come back
To earth, who can tell
I guess there is no one to blame
We're leaving ground (leaving ground)
Will things ever be the same again
It's the final countdown...
The final countdown
agency5 @ 23:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Agenti Deera i T925 docekali su nas sa sokantinim vijestima.
Imaju informacije o tajnama agentice Snake. Ovo nas je sve sokiralo, morali smo doci do dna. Cini se da Snake nije ona koja se predstavlja.
Lea je orisla na jedan drugi zadatak, tako da smo ostali samo Deera, T925 i ja.
Nas troje smo morali razotkriti teske lazi i prevare. Krenuli smo u akciju otrkivanja istine.
Sto smo dublje i dublje kopali informacije su bile sve sokantnije. Saznali smo da zapravo nismo nista znali o njoj, da je sve to bila samo laz, da je sve o njoj bila ilizija i da je to jedna osoba koju ne poznajemo.
Nismo znali kako da pristupimo problemu ali znali smo da ne smije ostati na tome, moramo to rjesiti ne jedan ili drugi nacin.
Ovako ostati ne moze. Odlucili smo joj reci sto je ide cim je vidimo. Najgore od svega je sto smo saznali da mnogi drugi znaju istinu o njoj, znaci i oni su nam okrenuli ledja.
Ostali smo samo nas troje, nas troje protiv svih ce cini se biti... Ali nije nam nitko trebao jer smo znali da se borimo za pravdu, za istinu....
agency5 @ 23:09 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Proteklih vise od mjesec dana trajala je opsezna akcija razotkrivanja najstravicnijih tajni. Tajni koje su dovele do novih podjela, novih odnosna snaga, novih istina i novih spoznaja.
Ali prvo da zavrsim ono u Srebrenici sto se desilo. Razgovarao sam sa predstavnicima lokalnog stanovnistva i oni se ne zele otvoriti, cini se da ih je strah pri samom sjecanju na "Skorpione".
Ali uspio sam iz nekih izvuci neke pojedinosti, i doznao da je stvarno jedna grupica mladih novaka krenula sa "Skorpionima" u likvidaciju zarobljenika.
To me sokiralo jer sam znao da sam to mogao biti i ja.
Lea je stalno zvala ali joj jos nisam mogao reci o cemu se radi.
Ipak tu vecer kada je nazvala priznao sam joj sve, morao sam joj reci. Nije bila ljuta, rekla je da shvaca zasto sam tajio i prvim avionom je dosla put Srebrenice.
Odlucili smo doci do kraja i saznati istinu. Pretratili smo sva podrucja masovnih grobnica, ali nismo nasli nikakve dokaze.
Razgovarali smo sa pripadnicima "Skorpiona" koji su ostali na tom podrucju, ali niti oni nam nisu dali konkreten odgovor, osim da je grupica stranih mladih vojnika bila s njima u operaciji.
Ostalo je samo jedno, razgovarati sa generalom Ratkom Mladicem koji je bio zaduzen za operaciju u Srebrenici i koji je sve nadzirao, on je sigurno imao informacije iz preve ruke.
Naravno do njega nije lako bilo doci, jer ga trazi NATO, SFOR i brojne tajne sluzbe. Povukao sam neke svoje veze i uspjeli smo se naci s njime u podnozju jedne planine.
Odmah me prepoznao i rekao mu je da mu je drago da vidi da sam i dalje ziv. Znao je on o kakvoj se agneciji radi koja je nas mlade dovela tamo.
Napravio je rostilj za nas, pa smo ako cijelo popodne pricali o svemu. Rekao je da ja nisam bio u toj grupi koja je isla u likvidaciju zatvorenika, nego da je moja zadaca bila osigurati premjestaj zena, djece i staraca na podrucje pod kontrolom Armije BIH.
To mi je laknulo. Kao da mi je kamen od 10000 tona pao sa srca. I Lea je bila presretna i rekla je da je znala da nebi ja nikada to ucinio.
Cijelo popodne proveli smo sa generalom Maldicem uz picu i rostilj.
Pod okriljem noci vratili smo se u Sarajevo i avionom natrag u sjediste. Tada pocinje akcija, nakon sto su nas agenti Deera i T925 docekali sa sokantnim podacima.....
agency5 @ 22:11 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, lipanj 7, 2006
Ovo mi je upravo doslo na PAD od Lee.
Mislim na tebe, sunce izlazi
dal ti falim kao meni ti
pjesme ljubavne, dal te podsjete
sto smo bili jedno drugome
promjenila sam se,
neces me prepoznati
kad ti kazem koliko znacis mi

zovem da ti cujem glas
da te podsjetim na nas
da te pitam kako si
sto je novo ljubavi
zovem da ti kazem sve
tvoja sam i volim te
i da nemam nikoga
samo tebe jednoga
agency5 @ 15:27 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
utorak, lipanj 6, 2006
Sletio sam na Sarajevski aerodrom i odmah otisao put Srebrenice. Ne sjecam se da je to ovako izgledalo. Cini se drugacije, ali to je bilo za ocekivati nakon 10 godina.
Grad je i dalje dobrim djelom u rusevinama, ali pocelo se vracati u normalnu. Siromastvo je prisutno na svakom koraku... ali to nije moja briga, moram naci bivse pripadnike "Skorpiona" da porazgovaram sa njima.
Prvo cu se malo prosetati gradom da vidim dali mozda prepoznam nekoga tko je tada bio medju zivima.
Odsjesti cu u jednoj kuci, ironija je da sam u toj kuci izvrsio svoju prvu neutralizaciju prije 11 godina.
agency5 @ 17:51 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
ponedjeljak, lipanj 5, 2006
Krenuo sam na put za Srebrenicu, moram saznati sto se desilo prije 11 godina. Moram znati sto je bilo tog vruceg ljetnog dana.
Pokusao sam stupiti u kontakt sa nekim iz nase grupe ali vecina je nedostupna ili mrtva.
Jedini nacin je da se vratim tamo i pokusam porazgovarati sa svjedocima toga razboblja ako ih ima.
Dogovorio sam se i sa jednim od zapovjednika tadasnjih "Skorpiona" da se nadjem, mozda mi i on malo rasvjetli neke stvari.
Strah me da smo mi sudjelovali u egekuciji zarobljenika kao metoda treninga.
Nakon 11 godina, sigurno se mnogo toga izmjenilo, tko zna dali se itko sjeca nas.... ali ovo moram uciniti. Lea naravno nezna za ovo, rekao sam joj da imam neku misiju, jer neznam kako bi reagirala da joj ovo sve ispircam.
agency5 @ 20:08 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, lipanj 4, 2006
Jos malo reklama. Ovime osiguravamo bezbjednost i novac za buduce akcije i Lein soping koji moramo obaviti.
agency5 @ 18:39 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Dosao sam navecer Lei u sobu, htio sam joj reci o mojoj proslosti, ali nije dopustala da ista kazem.
Otvorila mi je u predivnoj prozirnoj spavacici, i rekla je samo "ovo ce biti noc za pamcenje". Poceli smo se strasno ljubiti, kao da se nismo vidjeli godinama. Tijela su nam se spajala, osjecali smo se iznad svega.
Ljubila me po cijelome tijelu, kao da je neka struja prolazila kroz mene. Stopili smo se u strasti, nasa tijela su bila oznojena. Svaki pogled na Leino preidvno, znojno tijelo me dodatno uzbudjivao.
Satima smo vodili ljubav, dok nismo posve iscrpljeni pali na krevet. Jos smo se neko vrijeme ljubili i mazili a onda zaspali jedno drugome u narucju.
agency5 @ 18:11 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
Recently played music
Arhiva
« » svi 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Index.hr
Nema zapisa.